Ett stort steg är taget

Hej kära läsare!

Nu är allt igång på riktigt.

Första sponsorn är nu avklarad och mitt första tack går till Trio Tryck, som kommer bidra med 100 exemplar av min broschyr som trycks under de närmaste veckorna.
De senaste veckornas arbete har bestått av att göra den här bloggen attraktiv och fylla den med viktig information. Allt förarbete börjar nu bli klart vilket betyder att det är snart dags för mig att gå ut till företagen på allvar, vilket känns väldigt skönt. Ett av många stora steg i detta projekt är nu avklarat.
De senaste dagarna har jag jobbat hårt med att sortera ut och skrivit om information som ska fylla broschyren, och det som nu återstår innan broschyrerna är färdiga är informationen om familjen, vilket borde komma under de närmaste dagarna.
Jag har under de senaste veckorna även varit i kontakt med lokaltidningen Örebroarn, detta för att få publicitet i tidningen och då väcka ett intresse hos läsarna.

I veckans upplaga av Örebroarn (V.41) kommer det finnas en kort artikel angående mitt projekt, och jag hoppas det ger en positiv reaktion från läsarna.
Att ha möjlighet att synas i tidningen är en otrolig lättnad för mig, det ger mig ännu mer energi och vilja att genomföra detta projekt.
Det är svårt att beskriva den glädjen som uppstår varje gång jag får ett positivt besked gällande projektet, men jag kan lova Er alla, det är mäktigt att känna att man kan göra skillnad för någon!
Hjälp mig hjälpa!

Några frågor?
Ni är välkomna att kontakta mig på det sett som passar Er bäst, lämna en kommentar här i bloggen, skriv ett mail, kontakta mig via telefon eller skriv i gästboken (ni måste befinna Er på startsidan för att se gästboken i högerspalten).

E-mail:     [email protected]
Telefon:   0707 62 09 26

Hur just Du hjälper mig

Alla bidrag till detta projektet är viktiga, stora som små.
Tveka inte att ge ett litet bidrag framför att inte ge någonting alls, allt uppskattas och alla typer av stöd kommer uppmärksammas.

Hur hjälper Du mig?
  • Pengarna sätts in på Postgiro 90 14 01 - 0 OBS!OBS! Märk talongen med " JespersHus" OBS!OBS!
  • Märk även insättningen med ditt namn och även gärna adress (Detta för inbjudan till föreläsning efter resan, mer om föreläsningen hittar du under "Om Projektet". Namnet är även viktigt för tävlingen, mer information om tävlingen hittar du under  "Tack till")
Vill du bidra på något annat sätt får du gärna kontakta mig via mail, telefon, brev eller via en kommentar här på bloggen.

Namn:           Jesper Björkman
Telefon:         070 76 209 26
E-mail:          [email protected]
Adress:          Sturegatan 20 C
Postadress:   702 14 Örebro

Kontakta mig

Tveka inte, har du några funderingar och/eller frågor är du mer än välkommen att kontakta mig via telefon, mail, brev eller via kommentar här på bloggen.

Jag svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Namn:          
Jesper Björkman
Adress:         Sturegatan 20 C
Postadress:  702 14 Örebro
Telefon:        0707 62 09 26
E-mail:         [email protected]

 


RSS 2.0